Πε. Απρ 25th, 2024

Δήμαρχος Καρδίτσας: Αντέδρασε ο κρατικός μηχανισμός – Οι υπουργοί ήταν δίπλα μας

«Ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε ικανοποιητικά, πολύ καλά, όλοι σας, οι υπουργοί απαντούσαν στα τηλέφωνα, ήταν δίπλα μας. Αυτό μας κάνει να ελπίζουμε», δήλωσε ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος κατά τη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο δημαρχείο της πόλης υπό τον πρωθυπουργό για την αποτίμηση των ζημιών στην περιοχή από την καταστροφική κακοκαιρία.

«Ο εμπορικός κόσμος θέλει τα χρήματα να δοθούν άμεσα και να γίνουν γρήγορα οι διαδικασίες, ώστε να στηθεί ξανά η οικονομική ζωή στην πόλη μας. Να υπάρξει ένα ειδικό αναπτυξιακό που να ”κουμπώνει” με την κλιματική αλλαγή. Ηταν μια ημέρα αποκάλυψης για την Καρδίτσα. Η παρουσία σας μας κάνει να ελπίζουμε. Ο κόσμος ελπίζει σε σας και μόνον εσείς μπορείτε να δώσετε ξανά πνοή στη περιοχή», επεσήμανε ο κ. Τσιάκος.

Μετά τη σύσκεψη, ο πρωθυπουργός περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνομίλησε με τους κατοίκους για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν και άκουσε τα αιτήματά τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Μουζάκι προκειμένου να επιβλέψει την πορεία των έργων αποκατάστασης στην περιοχή.