Πε. Μαρ 28th, 2024

Από την ξαπλώστρα της εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη σύμβουλος του Πατούλη (εικόνα)

Νέα εποχή έφερε η πανδημία στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια της χώρας τα οποία πραγματοποιούνται πλέον μέσω τηλεδιάσκεψης.

Αυτό σημαίνει ότι κατά κύριο λόγο οι αιρετοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης συνεδριάζουν από τον προσωπικό τους χώρο και μπορούν να εντάσσουν τις συνήθειες της καθημερινότητάς του στις συσκέψεις δήμων και περιφερειών.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Χάρη Αηδονόπουλου ο οποίος ξεματιάστηκε live την ώρα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και του προέδρου κοινότητας, ο οποίος πήρε έναν υπνάκο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας.

Αυτή τη φορά ένα ακόμη ευτράπελο σημειώθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής με την σύμβουλο της πλειοψηφίας Σοφία Αλυμαρά να εμφανίζεται από την παραλία στην τηλεδιάσκεψη.

Συγκεκριμένα, η περιφερειακή σύμβουλος της παράταξης του Γιώργου Πατούλη έκανε μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση από την παραλία, ξαπλωμένη με χαλαρή διάθεση στην ξαπλώστρα της ενώ την ίδια στιγμή απολάμβανε έναν κρύο καφέ.

Δείτε το στιγμιότυπο: