Στους δρόμους, τους πεζόδρομους και άλλα σημεία της ευρύτερης περιοχής της Πλάκας πραγματοποιήθηκαν οι Κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.
Στην εμβληματική αυτή συνοικία της πόλης, από τις 7 το πρωί με ένα μεγάλο αριθμό τεχνικών μέσων (πέντε σάρωθρα, πέντε μικρά πλυστικά, έξι μεγάλα πλυστικά, δύο υδροφόρες των δέκα τόνων) οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, «σάρωσαν» μια μεγάλη περιοχή την οποία σκούπισαν, καθάρισαν, έπλυναν, απολύμαναν και παρέδωσαν καθαρή σε κατοίκους, εργαζόμενους και επισκέπτες.
Οι Κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας κλείνουν επτά μήνες ζωής και έχουν γίνει κομμάτι του τακτικού καθημερινού σχεδιασμού του Δήμου Αθηναίων για το κέντρο αλλά και συνολικά για τις συνοικίες της Αθήνας. Ένας σχεδιασμός που διαρκώς αναβαθμίζεται κι έχει ήδη ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα τόσο στο κέντρο όσο και στις 129 γειτονιές της πόλης. Η προσπάθεια των ανθρώπων της Καθαριότητας με νέα, σύγχρονα, τεχνικά μέσα που έχουν προστεθεί τους προηγούμενους μήνες στην αρμόδια Διεύθυνση, συνεχίζεται νυχθημερόν και εντατικοποιείται συνεχώς.
Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο…
Παραδίδεται στη νέα γενιά ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών.
Συνεχίζονται στον Δήμο Δράμας οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας.…
Στην τελική ευθεία περνά η ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα, μετά την υπογραφή της…
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα με τις προτέραιότητές του για την…
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων…