Τε. Απρ 24th, 2024

Ήττα για Κεχαγιά και Παλαιοδήμο στην Πεντέλη – Πέρασε η αναμόρφωση προϋπολογισμού και τα δωρεάν τροφεία

«Η παράταξη της συνδιοίκησης φάνηκε να παραπαίει, με δημοτικούς της συμβούλους να δηλώνουν αποχή από θέματα της ημερήσιας διάταξης, ενώ οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης, ως καλοκουρδισμένη μηχανή, ξεκίνησαν να δείχνουν ποιος έχει το πάνω χέρι στο δημοτικό συμβούλιο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μπροστά Μαζί» Λευτέρης Κοντουλάκος αναφορικά με το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Πεντέλης, την αναμόρφωση προϋπολογισμού και τα μηδενικά τροφεία που υπερψηφίστηκαν.

«Εκ νέου λάβαμε απόφαση με 18 ψήφους υπέρ και 13 κατά, για να ανακληθεί η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην δε 1η Αναμόρφωση του Προυπολογισμού, καταψηφίστηκε η πρόταση της συνδιοίκησης, με 14 ψήφους υπέρ και 17 κατά.
Και εκεί που νόμιζαν πως όλα είχαν τελειώσει, η αντιπολίτευση κατάφερε και πέρασε, με 17 ψήφους υπέρ και 14 κατά, τα ΔΩΡΕΑΝ τροφεία για όλους τους γονείς», αναφέρει η ανακοίνωση τονίζοντας την δεινεί θέση στην οποία έχει επέλεθει η συνδιοίκηση της Δήμητρας Κεχαγιά και του Άγγελου Παλαιοδήμου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η μεγάλη Καρχηδόνα ξεκίνησε με τρείς πολέμους. Μετά τον πρώτο, ήταν ακόμα ισχυρή. Μετά τον δεύτερο ήταν ακόμα κατοικήσιμη. Μετά τον τρίτο, ήταν αδύνατο να την εντοπίσεις.

Με αυτήν ακριβώς την φράση του Brecht, έμοιαζε η πορεία της συνδιοίκησης Κεχαγιά – Παλαιοδήμου, από την πρώτη Οικονομική Επιτροπή για το ξεπούλημα της καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης, έως το χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο.

Η παράταξη της συνδιοίκησης φάνηκε να παραπαίει, με δημοτικούς της συμβούλους να δηλώνουν αποχή από θέματα της ημερήσιας διάταξης, ενώ οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης, ως καλοκουρδισμένη μηχανή, ξεκίνησαν να δείχνουν ποιος έχει το πάνω χέρι στο δημοτικό συμβούλιο.

Εκ νέου λάβαμε απόφαση με 18 ψήφους υπέρ και 13 κατά, για να ανακληθεί η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην δε 1η Αναμόρφωση του Προυπολογισμού, καταψηφίστηκε η πρόταση της συνδιοίκησης, με 14 ψήφους υπέρ και 17 κατά.

Και εκεί που νόμιζαν πως όλα είχαν τελειώσει, η αντιπολίτευση κατάφερε και πέρασε, με 17 ψήφους υπέρ και 14 κατά, τα ΔΩΡΕΑΝ τροφεία για όλους τους γονείς.

Μοναδικές παραφωνίες στο δημοτικό συμβούλιο, εκτός βέβαια από τις ασυμφωνίες των δημοτικών συμβούλων της συνδιοίκησης, ήταν η ανύπαρκτη Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Άντα Μπούσουλα, που έδινε μαθήματα καλής θελήσεως και πίστης προς τον συνδυασμό της Συμπολιτείας, για να την εντάξουν στους κύκλους της.

Άλλωστε δεν μας κάνει καμία εντύπωση η στάση της, διότι αλλάζει τους συνδυασμούς σαν τα πουκάμισα με μοναδικό στόχο την απόκτηση καρέκλας και μισθού.

Ο έτερος συνδιοικητής ανύπαρκτος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Άγγελος Παλαιοδήμος, που βέβαια από την μια στηρίζει την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας για να γίνει Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη και από την άλλη σε εσωτερική του αλληλογραφία , που μέρος της διαβάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, δείχνει να είναι σίγουρος για την χρεωκοπία του Δήμου Πεντέλης.

Μιλά για : μόνο μια εταιρία που κατέθεσε προσφορά και πως θα τους κρεμάσουν στα μανταλάκια, μιλά για έσοδα που είναι στον πάτο, μιλά για νέα ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ.

Τελικά τι συμβαίνει στα οικονομικά του δήμου κύριε Παλαιοδήμο;;;

Πρέπει να γνωρίζουμε…ή μόλις σας δούμε να πηδάτε από την βάρκα, θα καταλάβουμε πως ο Τιτανικός βουλιάζει;

Όσο για την Δήμαρχο κυρία Κεχαγιά, το μόνο που ήξερε να πει στο τέλος είναι… πως υπάρχει διαρροή στην αντιπολίτευση.

Μάλλον η διαρροή πρέπει να είναι κάπου αλλού, ίσως στο μυαλό της, γιατί τα χθεσινά γεγονότα την διέψευσαν.