Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Τσέπελης: Η Ξάνθη δέχεται μπούλινγκ για το θέμα του κοροναϊού

Την στοχοποίηση της Ξάνθης και των κατοίκων της για το θέμα της διασποράς του κοροναϊού καταγγέλλει, ο Μανώλης Τσέπελης, μέσω του «MEGA Μag».

Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος της πόλης, η περιοχή και οι κάτοικοί της έχουν στοχοποιηθεί και υφίστανται «μπούλινγκ», καθώς επικρατεί η εικόνα ότι πρόκειται για υπερεστία του ιού.

«Έχουν ληφθεί 4.500 δείγματα για κορωνοϊό στην πόλη της Ξάνθης και 6.000 σε όλο το νομό. Βγήκαν θετικά 12 κρούσματα και αυτά με ελαφριά μορφή. Ας γίνουν τα ίδια τεστ σε πόλη με τον ανάλογο πληθυσμό, να δούμε πόσοι θα βγουν θετικοί στον ιό» σημείωσε.

«Δεν γίνεται να τραβάμε αυτό το μπούλινγκ. Είμαστε μια πόλη νεκρή, χωρίς επισκεψιμότητα. Τέτοια φτωχοποίηση δεν έχει περάσει ποτέ ο νομός μας. Παράλληλα βιώνουμε μια απαξίωση. Πηγαίνουν δημότες μας σε άλλους νομούς και δεν τους δέχονται στα ξενοδοχεία. Δεν είμαστε λεπροί. Έλεος. Είναι ντροπή. Το καταγγέλλω» τόνισε για το πώς αντιμετωπίζονται οι δημότες του εκτός νομού αλλά και για τις οικονομικές προεκτάσεις της πανδημίας.

«Η πανδημία είναι στη ζωή μας. Δεν έχει φύγει και Δεν κάνει διακρίσεις. Να είμαστε ψύχραιμοι. Να αντιμετωπίζουμε τα θέματα αυτά όπως πρέπει» επισήμανε με νόημα.