Πε. Ιούν 20th, 2024

«Αποκαλυπτήρια» για το μετρό Νίκαιας – Η ανακοίνωση του δημάρχου (εικόνες)

Θέμα λίγων εβδομάδων η λειτουργία του σταθμού μετρό «Νίκαια», όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης.

«Τα πάντα έχουν τελειώσει, όλος ο τεχνικός εξοπλισμός, τα εκδοτήρια και τα ακυρωτικά μηχανήματα έχουν τοποθετηθεί, σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι απαραίτητες δοκιμές των συρμών και αμέσως μετά, παραδίδεται στο κοινό», σημείωσε ο δήμαρχος τονίζοντας ότι η πόλη αλλάζει σελίδα, με την παράδοση του έργου του μετρό.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Στην προηγούμενη ανάρτηση που αναγγείλαμε την παράδοση της πλατείας, η ερώτηση που κυριάρχησε ήταν: «Ο σταθμός πότε θα λειτουργήσει;».

Ο νέος σταθμός του ΜΕΤΡΟ λοιπόν, είναι έτοιμος και η λειτουργία του είναι θέμα λίγων εβδομάδων. Εξαρτάται από την κυβέρνηση και τον προγραμματισμό των υπευθύνων.

Τα πάντα έχουν τελειώσει, όλος ο τεχνικός εξοπλισμός, τα εκδοτήρια και τα ακυρωτικά μηχανήματα έχουν τοποθετηθεί, σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι απαραίτητες δοκιμές των συρμών και αμέσως μετά, παραδίδεται στο κοινό!

Η Νίκαια θα είναι τερματικός σταθμός, αφού τα έργα στα Μανιάτικα και τον Πειραιά, δεν έχουν ολοκληρωθεί. Χιλιάδες κόσμου θα περνούν καθημερινά από την πόλη μας. Αυτό και μόνο, τα αλλάζει όλα προς το καλύτερο. Η Νίκαια τώρα πραγματικά «γυρίζει σελίδα», «ζωντανεύει» και γίνεται η σύγχρονη πόλη που ονειρευόμαστε!

Πάντα ήμουν αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Ακόμα και στα μαύρα χρόνια της κρίσης, ακόμα και στην περίοδο της καραντίνας και του lockdown, παρέμενα και δήλωνα αισιόδοξος.

Έλεγα, «σύντομα θα έχουμε καλές ειδήσεις και μεγάλα έργα για την πόλη».

Αυτές τις μέρες ζούμε!

Ας το χαρούμε όλοι μαζί!