Featured

Δήμος Πειραιά: Ξεκινούν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ

Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις εγγραφές παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, στα 5 νεοσύστατα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά θα λειτουργήσουν με τη νέα σχολική χρονιά σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Έχω τη Δύναμη». Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν, με την εξασφάλιση voucher μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2020-2021».

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, θα πρέπει αρχικά να αποστείλουν έως τις 25 Ιουνίου 2020, αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και το έντυπο με τις ενδεικτικές δραστηριότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται, στο email: info@ehotidynami.gr ή να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο Πειραιά (Δραγάτση 12, γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κυρίας A. Αλιγιζάκη, 1ος όροφος).

Θα ακολουθήσει η πρόσκληση από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. για συμμετοχή στο πρόγραμμα, για το οποίο θα πρέπει οι γονείς να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση και να υποβάλουν φάκελο με τα δικαιολογητικά.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πειραιά θα λειτουργήσουν σε σχολεία των 5 Δημοτικών Κοινοτήτων ως εξής:

1ο Κ.Δ.Α.Π. 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης (Καρπάθου 126)

2ο Κ.Δ.Α.Π. 28ο Δημοτικό Σχολείο (Σανταρόζα 4 και Διαμαντή 2)

3ο Κ.Δ.Α.Π. Γυμνάσιο του Νέου Φαλήρου (Δαβάκη Πίνδου)

4ο Κ.Δ.Α.Π. Γυμνάσιο Καμινίων (Δωδεκανήσου 28-30)

5ο Κ.Δ.Α.Π 1ο Δημοτικό Σχολείο (Παλαμηδίου 28-34 και Χαϊδαρίου)

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και το έντυπο με τις δραστηριότητες είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά και στον σύνδεσμο: https://bit.ly/2BaJBVJ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 2526000 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:30 -20:30).

Τελευταία άρθρα

Το μονοπάτι μιας θητείας

Άρθρο του Στάθη Φουντουκίδη, Δημάρχου Πέλλας   Κάθε διοικητική θητεία είναι ένα μονοπάτι που δεν…

5 ώρες ago

Λεμονόκηπος στο κέντρο της Αθήνας

Έναν λεμονόκηπο στην καρδιά της Αθήνας δημιουργεί ο δήμος, φυτεύοντας πενήντα λεμονιές, δίνοντας χρώμα και…

9 ώρες ago

Σκληρή απάντηση Χαρδαλιά στους εμπρηστές

Αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος αναφερόμενος στην εμπρηστική…

9 ώρες ago

Στο Αιγάλεω η δοκιμή του Accessibility Hub

Σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση του ψηφιακού σχεδιασμού αποτελεί…

9 ώρες ago

Δήλωση Γ. Χατζημάρκου για την ημέρα Περιβάλλοντος

Ένας απολογισμός του έργου της Περιφέρειας για την ενίσχυση και την προστασία του περιβάλλοντος των…

9 ώρες ago

Καθαρισμοί στο διυλιστήριο Αλεξανδρούπολης από τη ΔΕΥΑ

Την επάρκεια και την ποιότητα του νερού που φτάνει στους κατοίκους της πόλης ενισχύουν οι…

10 ώρες ago