Τε. Απρ 24th, 2024

«Ελλάδα 2021»: Στην Πάτρα η Γιάννα Αγγελοπούλου – Συνάντηση με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Την έδρα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα επισκεφθεί η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, την ερχόμενη Τρίτη.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα πραγματοποιήσει στην Πάτρα συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη αναφορικά με τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, και τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις διοργανώσεις.

Μάλιστα η συνάντηση του περιφερειάρχη και της προέδρου της επιτροπής έρχεται σε συνέχεια της επιστολής του Νεκτάριου Φαρμάκη στην κα Αγγελοπούλου το προηγούμενο διάστημα, στην οποία ανέδειξε την κεντρική θέση που πρέπει να έχει η Δυτική Ελλάδα στους εορτασμούς, λόγω του άξονα «Καλάβρυτα – Μεσολόγγι».

Επιπλέον, η περιφέρεια σε συνεργασία με τους δήμους, έχει προχωρήσει στη συλλογή ιδεών και προτάσεων, με στόχο όχι απλά τη δημιουργία μίας «λίστας εκδηλώσεων», αλλά τη δημιουργία νέων και ισχυρών πολιτισμικών θεσμών, που θα εδραιωθούν και θα επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο, δημιουργώντας σταθερούς πυλώνες εξωστρέφειας και προσέλκυσης επισκεπτών.