Ευχαριστίες στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τα στελέχη της περιφέρειας εξέφρασε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, για την ενίσχυση της ΕΛΑΣ, μέσω των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης ο στόλος των υπηρεσιακών της οχημάτων ενισχύθηκε με νέα σύγχρονα και ασφαλή για το προσωπικό οχήματα, τονίζοντας την αγαστή συνεργασία Περιφέρειας και ΕΛΑΣ, η οποία οδήγησε σε αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων προς όφελος του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η σχετική ανακοίνωση:
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τα εμπλεκόμενα στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου και υπηρεσιακούς παράγοντες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι σε αρμονική μεταξύ τους συνεργασία, ξεπερνώντας τις όποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, εργάστηκαν με επιμονή και μεθοδικότητα, επιτυγχάνοντας να αξιοποιήσουν πλήρως τους διαθέσιμους πόρους ΕΣΠΑ, προς όφελος του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενισχύοντας το στόλο των υπηρεσιακών της οχημάτων με νέα σύγχρονα και ασφαλή για το προσωπικό οχήματα.
Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…