Σα. Απρ 20th, 2024

Διαδικτυακός «μύλος» το δημοτικό συμβούλιο Λάρισας- Έχασε την μπάλα ο Καλογιάννης

Μπορεί οι νέες συνθήκες που επέβαλε ο κοροναϊός να οδήγησαν σε ψηφιοποίηση των δήμων με τη χρήση νέων τρόπων λειτουργίας, ωστόσο οι παλιές συνήθειες δύσκολα κόβονται, καθώς ακόμη και μέσω τηλεδιάσκεψης δεν λείπουν οι καβγάδες μεταξύ δημοτικών συμβούλων.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της τελευταίας εξ’ αποστάσεως συνεδρίασης στον δήμο Λάρισας, όπου έλαβε χώρα διαδικτυακό επεισόδιο ανάμεσα στον δήμαρχο της πόλης Απόστολο Καλογιάννη και στον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Φώτη Τζατζάκη.

Ο δεύτερος, λοιπόν, που είναι 35 χρονών, κατέθεσε τις απόψεις του αναφορικά με το θέμα της καραντίνας στη Νέα Σμύρνη, αλλά φαίνεται πως δεν άρεσαν και πολύ στον δήμαρχο, ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του και του απάντησε:

«Κύριε Τζατζάκη, λοιπόν θα σας πω κάτι. Είστε νέος δημοτικός σύμβουλος. Ξέρετε πόσο εύκολο θα ήταν για εμένα με την εμπειρία μου να σας κολλήσω στον τοίχο; Δεν είναι η πρόθεσή μου αυτή».

«Άμα θέλετε, εδώ είμαι», απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος, για να επανέλθει ο δήμαρχος: «Σέβομαι την προσωπικότητά σας και σας ζητώ ειλικρινέστατα αντίστοιχη σοβαρότητα για τη σωστή ερμηνεία των όσων είπα πριν».

Και να λάβει νέα απάντηση: «Κύριε Καλογιάννη είμαι πολύ σοβαρός και αυτό που λέτε επί του προσωπικού με προσβάλλει. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείτε να με προσβάλλετε έτσι».

Το συμβάν δεν πέρασε ασχολίαστο από την επικεφαλής της παράταξης του Φώτη Τζατζάκη, Ρένα Καραλαριώτου, που έγραψε στο Facebook: «Ο κος Καλογιάννης στην ηλικία των 35 ετών κατείχε την εξόχως τιμητική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων. Σήμερα, χαρακτηρίζει υποτιμητικά ”νέο” έναν δημοτικό σύμβουλο 35 ετών και μάλιστα θεωρεί πως μπορεί να τον κολλήσει στον τοίχο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: