Πε. Μαρ 28th, 2024

Συνεχίζονται τα ONNEDTalks με θέμα την Αυτοδιοίκηση και καλεσμένο τον Θεοδωρικάκο

Με καλεσμένο τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο συνεχίζονται οι διαδικτυακές συζητήσεις που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ, με στόχο την ενημέρωση των νέων για ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση του κοροναϊού σε διάφορους τομείς .

Το επόμενο ΟΝΝΕD talk θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου στις  16:00, με θέμα «Το κράτος και η Αυτοδιοίκηση, την επόμενη ημέρα», για το οποίο θα τοποθετηθεί και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της Οργάνωσης ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ ο κ. Θεοδωρικάκος πρόκειται να αναπτύξει τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και της αυτοδιοίκησης την περίοδο της πανδημίας, τις εθελοντικές δράσεις που μπορούν να βοηθήσουν τις ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, καθώς και το σχέδιο δράσης του κράτους για την επόμενη μέρα.

«Τα #onnedtalks συνεχίζονται με καλεσμένο τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος – Takis Theodorikakos, τον οποίο και ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόσκλησης, σε μια ουσιαστική συζήτηση για το κράτος και την αυτοδιοίκηση την επόμενη ημέρα», δήλωσε ο πρόεδρος της Νεολαίας Παύλος Μαρινάκης.

Σημειώνεται ότι οι διαδικτυακές συζητήσεις της ΟΝΝΕΔ έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Απριλίου με την πρώτη θεματική συζήτηση με τίτλο: «Ψηφιακό κράτος: από εκκρεμότητα, αναγκαιότητα» και προσκεκλημένο τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με τους εξής τρόπους:

– Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected]
– Μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook
– Με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ

Οι τηλεδιασκέψεις θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο Youtube onnedtv