Πε. Μαρ 28th, 2024

ΟΛΠ: Δωρεά υγειονομικού υλικού στον δήμο Πειραιά

O Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς προσέφερε στον Δήμο Πειραιά, 32.000 μάσκες και 120 φιάλες αντισηπτικά με στόχο να στηρίξει τις κοινωνικές του δράσεις, για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Τις μάσκες και τα αντισηπτικά παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου Πειραιά ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, στο μέγαρο του Ο.Λ.Π.

Να σημειωθεί ότι μάσκες και αντισηπτικά προσφέρθηκαν και στους Δήμους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά που συνορεύουν με το λιμάνι.

Ο κ. Καψοκόλης, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε εκ μέρους του Δήμου τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς γι΄ αυτήν τη σημαντική προσφορά, σημειώνοντας ότι από την πρώτη στιγμή της πανδημίας του κορωνοϊού, ο

Δήμος Πειραιά υλοποιεί μια σειρά προληπτικών μέτρων και διευρυμένων κοινωνικών υπηρεσιών για την προστασία της δημόσιας υγείας και τη στήριξη των δημοτών και των ευπαθών ομάδων. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Δήμου να δημιουργεί ασπίδες προστασίας προσώπου στο Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «Blue Lab», προσφέροντάς τις στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για τη στήριξη του έργου τους.

Επίσης, ο κ. Καψοκόλης, υπενθύμισε ότι ο Δήμος Σαγκάης προχώρησε σε μια σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα, προσφέροντας στον Δήμο Πειραιά 20.000 μάσκες.

«Αυτήν τη στιγμή, η πόλη έχει ανάγκη να είμαστε όλοι ενωμένοι: Δήμος, εργαζόμενοι και φορείς, για να ξεπεράσουμε, όσο το δυνατόν ταχύτερα, αυτή την πανδημία», κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου.