Featured

Γαλακτοκομικά προϊόντα από την ΔΩΔΩΝΗ στις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Αθηναίων

Προϊόντα για περισσότερες από 100 πολύτεκνες οικογένειες προσφέρει η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, συμβάλλοντας στη στήριξη των αναγκών σίτισης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του συνεχούς κοινωνικού προγράμματος «Η Γεύση του Καλού» που εστιάζει στη διάδοση και εφαρμογή μοναδικών πράξεων καλού σκοπού και αγάπης, η ΔΩΔΩΝΗ προχωράει στην έμπρακτη στήριξη του Κ.Υ.Α.Δ.Α, προσφέροντας για 1 μήνα γαλακτοκομικά προϊόντα για την καθημερινή δωρεάν διάθεσή τους σε 136 πολυμελείς οικογένειες, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κόμβου αλληλοβοήθειας του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Η προσφορά αφορά συνολικά στη διάθεση άνω του 1 τόνου γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των πολυμελών οικογενειών και των παιδιών που φροντίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Όπως επισημαίνεται, διαχρονικά πιστή στις αξίες που πρεσβεύει και με βασικό στόχο την ουσιαστική συνεισφορά, η ΔΩΔΩΝΗ έχει ήδη προσφέρει σημαντική ποσότητα υλικού υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και παράλληλα στηρίζει εκατοντάδες ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες της Ηπείρου σε εβδομαδιαία βάση, μέσω της διάθεσης προϊόντων απευθείας στο σπίτι.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που καλούμαστε να ξεπεράσουμε ως χώρα και με την ευκαιρία της Ανάστασης του Χριστού, η οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ θέλει να συμβάλει έμπρακτα στη στήριξη της κοινωνίας και των συνάνθρωπων μας που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες. Σαν εταιρεία, στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε σταθερά ενέργειες εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα και να είμαστε πάντα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη, προσφέροντας 100% ελληνικά ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα οικογενειακό τραπέζι».

Τελευταία άρθρα

ATTICA ROOTS FESTIVAL: Ο Omar Faruk Tekbilek στο Ζάππειο για μια μοναδική μυσταγωγική συναυλία

Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…

2 ώρες ago

Το πρόβλημα υγείας που δημοσιοποίησε η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου

Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…

2 ώρες ago

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…

4 ώρες ago

O Δήμος Αθηναίων στέκεται ενεργά δίπλα στους κατοίκους της Κυψέλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…

4 ώρες ago

Αναβάθμιση της Καραολή & Δημητρίου από τον Δήμο Πειραιά

Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

4 ώρες ago

To ιστορικό Ξενία Καλαμπάκας ξαναήρθε στο φως

Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.

4 ώρες ago