Πε. Απρ 18th, 2024

Εύσημα Μητσοτάκη στον Τζιτζικώστα για την παρέμβαση στη Νέα Παραλία

Τηλεδιάσκεψη για θέματα στήριξης ευάλωτων πολιτών, στη διάρκεια της κρίσης που έχει προκληθεί από τον κοροναϊό πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους προέδρους της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου και Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στη σύσκεψη ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι διανύουμε κρίσιμες στιγμές στη διαχείριση της κρίσης του κοροναϊού, επισημαίνοντας την ανάγκη να τηρηθούν κατά γράμμα τα μέτρα για την αναχαίτιση της διάδοσης της φονικής νόσου. Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «όποτε κρίνουμε, ότι πρέπει να παρέμβουμε και να αυστηροποιήσουμε κι άλλο το πλαίσιο θα το κάνουμε».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο ζήτημα της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκη, επικροτώντας την άμεση παρέμβαση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Θεωρώ ότι είμαστε εδώ πάντα να μπορούμε να διορθώνουμε και να παρεμβαίνουμε όταν βλέπουμε φαινόμενα τα οποία μας δημιουργούν προβληματισμό. Καλή ώρα παρενέβησαν η Περιφέρεια και ο Δήμος για να ελέγξουν το ζήτημα στη Νέα Παραλία, έγινε άμεσα μία παρέμβαση στις τράπεζες και με ειδικό spot -το οποίο έχει από χθες δοθεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης- εξηγούμε στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας γιατί δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν στις τράπεζες», ανέφερε ο πρωθυπουργός.