Íåêñùóéìïò áêïëïõèéá ôçò Êéêçò Äçìïõëá óôï Á Íåêñïôáöåéï --×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών το ιστορικό στέλεχος και αγωνιστής της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος. Tην Τρίτη 17 Μαρτίου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook o δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αποχαιρετά τον Μανώλη Γλέζο: «Αυτά που αφήνεις δεν χάνονται από την απώλεια της φυσικής σου παρουσίας, είναι η στάση ζωής σου η κληρονομιά μας. Γιατί μας δίδαξες ήθος και συνέπεια σε όσα πιστεύουμε, μας έμαθες να αμφισβητούμε αλλά να μη διχάζουμε», αναφέρει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων.
Ολόκληρο το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη:
«Λίγοι φεύγουν γι αυτό το ταξίδι με τόσες αποσκευές ζωής. Μια ζωή γεμάτη αγώνες. Αγώνες για το «εμείς», για την πατρίδα, για όλους τους Έλληνες. Φεύγεις αλλά δεν είμαστε πιο φτωχοί, το αντίθετο. Αυτά που αφήνεις δεν χάνονται από την απώλεια της φυσικής σου παρουσίας, είναι η στάση ζωής σου η κληρονομιά μας. Γιατί μας δίδαξες ήθος και συνέπεια σε όσα πιστεύουμε, μας έμαθες να αμφισβητούμε αλλά να μη διχάζουμε. Και, κυρίως, αφήνεις εντολή να μην υποστείλουμε ποτέ την ελληνική σημαία.
Καλό σου ταξίδι».
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.