Πρόεδρος Γηροκομείου Αθηνών: Ο δήμος Αθηναίων είναι κοντά μας

Τις ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση του δήμου Αθηναίων στα προβλήματα και τις ανάγκες του Γηροκομείου Αθηνών, εξέφρασε ο πρόεδρος του Γηροκομείου Ζώης Κολιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Όπως δήλωσε ο κ. Κολιός βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για τα ζητήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο εν μέσω πανδημίας:

«Πρέπει να ευχαριστήσω όλη την ελληνική κοινωνία για την μεγάλη ανταπόκριση που έχει στο κάλεσμα το οποίο κάναμε για βοήθεια στο Γηροκομείο Αθηνών. Σήμερα δημιουργούμε ομάδες που καταγράφουμε όλες τις δωρεές που έχουμε λάβει και πολύ σύντομα, επειδή μας ζητάνε συνέχεια οργανώσεις και σύλλογοι και πάρα πολλοί άνθρωποι.

Μου έχει στείλει ειδικά και ο ίδιος ο κ. Μπακογιάννης που μιλήσαμε προχθές να πω τα προβλήματα, τα θέματα τις ελλείψεις που έχει το Γηροκομείο Αθηνών, γιατί και ο δήμος είναι πλέον κοντά μας στο Γηροκομείο Αθηνών. Και το Βρεφοκομείο Αθηνων που μας τροφοδοτεί συνέχεια και πρέπει να το ευχαριστήσω δημόσια, αλλά και απλοί άνθρωποι, εταιρείες είναι κοντά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Γηροκομείου.