Featured

Στη διάθεση του Ε.Σ.Υ. έθεσε τον εαυτό του ο καρδιολόγος δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης και ιατρός καρδιολόγος, Τάκης Αντωνακόπουλος αναλογιζόμενος τη μεγάλη μάχη που δίνει το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Με επιστολή που απέστειλε στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα, του γνωστοποιεί πως συστρατεύεται στο πλευρό των συναδέλφων του και τίθεται στη διάθεση του χωρίς καμιά οικονομική αξίωση.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Κύριε Διοικητά

θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση σας όπως με αξιοποιήσετε ως ειδικευμένο ιατρό καρδιολόγο – δημοσίας υγείας στις δομές του Ε.Σ.Υ. χωρίς καμία οικονομική αξίωση στα νοσοκομεία της Π. Ε. Ηλείας Αχαΐας.

Εκτιμώ ότι η πολιτεία αυτή την ώρα με ταχύτατη νομοθετική ρύθμιση πρέπει να δώσει τη δυνατότητα σε ιατρούς ιδιώτες εκτός Ε.Σ.Υ. να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες στη σκληρή μάχη που δίνει η Ελληνική κοινωνία με τη θανάσιμη απειλή της πανδημίας.

Οι ιατροί είναι οι αξιωματικοί σε αυτό τον πρωτόγνωρο πόλεμο μεταξύ θανάτου και ζωής.

Στη διάθεσή σας.

Με τιμή

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

Καρδιολόγος – Ιατρός Δημοσίας Υγείας

Δήμαρχος Πύργου

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

8 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

9 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

10 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

10 ώρες ago