Συνάντηση με τους δημάρχους της ΚΕΔΕ πραγματοποίησε η πρόεδρος της Έπιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, στο πλαίσιο της συνεργασίας Ένωσης και Επιτροπής για τις επετειακές εκδηλώσεις.
Ωστόσο πέρα από τις πρωτοβουλίες της για τις εκδηλώσεις της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε την ευκαιρία να θυμηθεί… τα φοιτητικά της χρόνια.
Ο λόγος είναι οτι στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην ΚΕΔΕ η κ. Αγγελοπούλου είχε την ευκαιρία να συναντήσει έναν παλιό της συμφοιτητή από τα έδρανα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.
Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμπλοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος σπούδασε επίσης στη Νομική Θεσσαλονίκης. Η Γιάννα Αγγελοπούλου αποφοίτησε σπό τη Σχολή το 1979, ενώ ο δήμαρχος έναν χρόνο νωρίτερα, με τους δύο να θυμούνται με νοσταλγία τα αμφιθέατρα του Αριστοτελείου.
Την ανάγκη η χώρα να επενδύσει ουσιαστικά στην πρόληψη και όχι μόνο στη διαχείριση των…
Στοχεύει στην ουσιαστική μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών.
Αλλάζει ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.
Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.