Πα. Απρ 26th, 2024

Ο Θανάσης Μαυρομμάτης το δυνατό «χαρτί» στα έργα και τις υποδομές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δια ζώσης παρακολουθεί τις εργασίες και επιδιώκει να δίνει λύσεις στα ζητήματα της Δυτικής Ελλάδας ο αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών Θανάσης Μαυρομμάτης, ο οποίος φαίνεται να δικαιώνει την επιλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη για τον συγκεκριμένο τομέα.

Ο αντιπεριφερειάρχης αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με χαρακτηριστικό  παράδειγμα την γέφυρα της Αβώρανης, που από την στιγμή που ενημερώθηκε ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η γέφυρα έδωσε «εντολή» στον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη ώστε να βρεθεί λύση.

Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν και οι εργασίες στους καθαρισμούς και τις διανοίξεις ρεμάτων που όπως λένε οι κάτοικοι πολλών περιοχών του νομού είχαν χρόνια να καθαριστούν.

Επιπλέον ο Θανάσης Μαυρομάτης έδωσε το παρών στον Μαραθιά στην περιοχή του Θέρμου και στην συνέχεια στην Κάτω Μακρυνού. Οι καθαρισμοί των ρεμάτων γίνονται πρωτίστως για την προστασία των πολιτών, όπως τονίζει η περιφερειακή αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα ρέματα περνούν μέσα από χωριά και σε πολλές περιπτώσεις δεν είχαν καθαριστεί για πολλά χρόνια, με τον Θανάση Μαυρομμάτη να παίρνει επάνω του το θέμα, πραγματοποιώντας συχνά επιτόπιους ελέγχους.

Μάλιστα ο ίδιος δεν έχει διστάσει να «σπάσει αυγά» με ορισμένους εργολάβους, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι πόροι προς όφελος των πολιτών.