Πα. Μαρ 29th, 2024

Το «αντίο» της Αυτοδιοίκησης στον Κώστα Βουτσά

Από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες για δεκαετίες ολόκληρες, δημοφιλής πρωταγωνιστής της μεγάλης οθόνης που σφράγισε ανεξίτηλα τους ρόλους που ερμήνευσε, χαρίζοντας άφθονο γέλιο. Σύσσωμος ο πολιτικός και καλλιτεχνικός κόσμος εξέφρασε την θλίψη του για τον χαμό του σπουδαίου καλλιτέχνη. Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποχαιρέτησαν με μηνύματά τους για την απώλεια του Κώστα Βουτσά.
Μπακογιάννης: Σε αυτήν την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς

«Σε αυτήν την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης στην προσωπική του σελίδα, για τον χαμό του Κώστα Βουτσά.

«Μας έδωσες τόσο χαμόγελο και τόσες στιγμές, που μόνο με βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει να σε αποχαιρετήσουμε. Σ ´ευχαριστούμε για τη σφραγίδα που έβαλες στις ζωές όλων μας, για το κομμάτι ιστορίας που έγραψες και την αισιοδοξία που μας μοίραζες απλόχερα μέχρι το τέλος. Σε αυτήν την παράστασή σου, υποκλινόμαστε εμείς. Καλό σου ταξίδι…», ήταν το μήνυμά του.

Μώραλης: Τον ευγνωμονούμε για τα μαθήματα ζωής που μας χάρισε

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του ηθοποιού. «Ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο κλείνει σήμερα με την απώλεια του. Θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μας, η χαρακτηριστική όρεξη και το πάθος του για τη ζωή και φυσικά, το χαμόγελό του», ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά.

Ζέρβας: Η αντίληψη του για την ζωή αποτελεί μάθημα για όλους μας

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε για την απώλεια του Κώστα Βουτσά: «Χαρισματικός, ευρηματικός, μοναδικός. Ο Κώστας Βουτσάς έγραψε ιστορία γιατί εκτός από το πολυσύνθετο υποκριτικό ταλέντο του είχε την ικανότητα να μεταδίδει την χαρά σε όλους. Στην μεγάλη οθόνη, στο θέατρο μα κυρίως στην καθημερινή ζωή. Η αντίληψη του για την ζωή αποτελεί μάθημα για όλους μας».

Πατούλης: Κώστας Βουτσάς, ο πιο χαρισματικός ηθοποιός

Τον εμβληματικό ηθοποιό αποχαιρέτησε ο περιφερειάρχης Αττικής με ανάρτησή του στο facebook.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέα Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος έγραψε: «Οι μεγάλοι δεν φεύγουν ποτέ. Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά!»

Ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας Νίκος Βαφειάδης έγραψε: «Θλίψη σε όλο τον Ελληνισμό. Εφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένας αγαπημένος φιλος,και ηθοποιός,προσέφερε γέλιο,χαρά.Με προσφυγική καταγωγή ,από την Ανατολική θρακη.Καλό ταξίδι φίλε»