Σα. Απρ 20th, 2024

Το «ρουσφέτι» του Προκόπη Παυλόπουλου στον δήμαρχο Λαρισαίων

Ένα περιστατικό αναφορικά με την υπόθεση του Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας αποκάλυψε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

O δήμαρχος αναφερόμενος στο ζήτημα της κατεδάφισης του τετραγώνου 867 Γ μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο, ενημέρωσε τους δημότες ότι έχουν ολοκληρωθεί όλα τα γραφειοκρατικά, τονίζοντας ότι όλα αυτά έχουν πάρει Προεδρικό Διάταγμα απαλλοτρίωσης και δεν υπάρχει δυνατότητα αναστολής.

Συγκεκριμένα είπε ότι υπάρχει έγκριση από τις αρχές της Περιφέρειας, έχουν απορριφθεί όλες οι ενστάσεις των ιδιοκτητών και πως η υπόθεση βρίσκεται σήμερα στη φάση του προσδιορισμού της τιμής της μονάδας.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την γραφειοκρατία που αντιμετώπισε ο δήμος όλο αυτό το διάστημα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμβολή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα γραφειοκρατίας σχετικά με το ΣτΕ.

«Θέλω να πω κάτι που δεν είναι γνωστό. Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Έκανε προσωπική παρέμβαση προκειμένου από την μεριά του ΣτΕ να ολοκληρωθεί όσο μπορεί πιο σύντομα η διαδικασία, η οποία αλλιώς θα έκανε τρεις μήνες για να ολοκληρωθεί. Μετά από παρέμβαση του Προέδρου λοιπόν πήραμε τις αποφάσεις του ΣτΕ μέσα σε κάποιες ημέρες» είπε ο κ. Καλογιάννης.