Ο Τομέας Νεότητας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, διοργάνωσε ενημέρωση των μαθητών για τις φυσικές καταστροφές, την πρόληψη και την αντιμετώπιση.
Στην ενημέρωση που έκανε η Τομεάρχης και Διευθύντρια Νεότητας Λίνα Κανάτα, συμμετείχαν μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου.
Οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά στην ενημέρωση και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κουτάκι πρώτων βοηθειών που τους δόθηκε, το οποίο και κράτησαν ώστε να μπορούν να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…