Πα. Μαρ 29th, 2024

Το τραπέζι του Άδωνι στη Θεσσαλονίκη με αυτοδιοικητικό «μενού»

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο συμμετοχής του στο 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο του «Ελληνικού Ινστιτούτου Έρευνας και Ανάπτυξης».

Ανάμεσα στις πολύωρες εργασίες του συνεδρίου ο υπουργός Ανάπτυξης βρήκε χρόνο για να γευματίσει σε κεντρικό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας με εκπροσώπους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης, όπου συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και τον κομβικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιφερεική ανάπτυξη.

Το τραπέζι διοργάνωσαν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης.

Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίτδης, ο δήμαρχος  Λαγκαδά Γιάννης Ταχμετζίδης καθώς και άλλοι αυτοδιοικητικοί όπως ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κώστας Γιούτικας, ο αντιδήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Πάρις Τσογκαρλίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης-Συκεών Ηλίας Ζάχαρης.