Την χαρά και την ικανοποίησή του εξέφρασε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με αφορμή την αποφοίτηση της κόρης του από τη Νομική Σχολή Αθηνων.
Όπως κάθε πατέρας , ο Κώστας Αγοραστός βρέθηκε σήμερα στην τελετή πτυχιούχων στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών για να καμαρώσει την κόρη του και να δει να ανταμείβονται οι προσπάθειες της.
«Σε ευχαριστώ για όσα μου χάρισες , δημιούργησε και ζήσε…. θα είμαστε πάντα δίπλα σου» , αναφέρει συγκινημένος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
«Σ’ ευχαριστούμε για όσες χαρές μας χάρισες. Αυτός να είναι μόνο ο πρώτος τίτλος στους πολλούς ακόμη που θα κερδίσεις στη ζωή σου!
Αγκάλιασε τη ζωή, απόλαυσε τους φίλους σου, δημιούργησε, ζήσε! θα είμαστε πάντοτε δίπλα σου. …συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Και να θυμάστε πάντα: Η γνώση είναι δύναμη, και κανείς δε μπορεί να σας την πάρει!», ανέφερε ο περιφερειάρχης.
Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…