Στα πλαίσια συντήρησης των οδικών αξόνων αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά εκτελέστηκαν, με επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, ασφαλτικές εργασίες και εργασίες διαγράμμισης στη λεωφόρο Π. Ράλλη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Θηβών έως το Περιβολάκι της Νίκαιας, σε τμήματα της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο ρεύμα προς Κερατσίνι όπου υπήρχαν έντονες φθορές στο οδόστρωμα, στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου και στη σήραγγα της Δραπετσώνας Κερατσινίου (πύλη Ε2).
Αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης και αντικατάστασης φθαρμένων πινακίδων σήμανσης στην Π. Ράλλη, στη Λ. Δημοκρατίας και στην λεωφόρο Α. Παπανδρέου.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Σταυρούλα Αντωνάκου επισήμανε το ενδιαφέρον και την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά ο Περιφερειάρχης κ. Πατούλης στα έργα εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των οδικών αξόνων, ως παράγοντα βελτίωσης και αναβάθμισης τόσο της οδικής ασφάλειας και των μεταφορών, όσο και της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Εργαστήρι συν-σχεδιασμού | 18–19 Απριλίου 2026
Καλύφθηκαν καθημερινές ανάγκες και βελτιώθηκαν ουσιαστικά οι συνθήκες λειτουργίας των σχολείων.
Στο πλευρό των συνδικαλιστών της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης στέκεται ο δήμαρχος της Αθήνας, ο οποίος, κατά…
Ένα αίτημα δεκαετιών επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Η γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα εγκαινιάστηκε σήμερα και δόθηκε προς…
Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη χωματερή της…
Υπογράφηκε η 1η συμπληρωματική σύμβαση για τη συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων, ύψους 681.846 ευρώ.