Ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος συζήτησαν σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, στην Πάτρα, οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Ο κ. Νίκας βρέθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για προσωπικούς λόγους και επισκέφθηκε τον κ. Φαρμάκη, με τον οποίο είχαν μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση, σχετικά με πρωτοβουλίες που μπορούν αναληφθούν από κοινού, σε επίπεδο αναπλάσεων περιοχών, συμμετοχών σε εκθέσεις και κοινών σχεδίων δράσης στον τομέα του τουρισμού, καθώς επίσης και σημαντικών έργων, όπως για παράδειγμα, η κατασκευή ενός σύγχρονου ατυτοκινητόδρομου που θα συνδέει την Πάτρα με την Τρίπολη.
Συμφωνήθηκε, στο επόμενο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθεί μία ευρεία σύσκεψη στην Τρίπολη μεταξύ των δύο Περιφερειαρχών και υπηρεσιακών στελεχών, προκειμένου να διαμορφωθεί μία κοινή «ατζέντα» και να προωθηθούν δράσεις κοινού ενδιαφέροντος.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…