Τε. Απρ 24th, 2024

Ο Λουκάς Υπερήφανος επίτιμος πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Μέσα στην αγκαλιά, στην κυριολεξία, των συναδέλφων του Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που συμμετείχαν στο προηγούμενο ΔΣ αλλά και όλων όσων απαρτίζουν το νεοεκλεγέντα Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας (ΠΕΔ), ο τέως Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος κατά το χρονικό διάστημα 2014- 2019 κ. Λουκάς Υπερήφανος, τιμήθηκε στο Καρπενήσι την ομόφωνη απόφασή τους να τον ανακηρύξουν «Επίτιμο Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας».

Μια τιμή που δόθηκε για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικό της συγκεκριμένης Περιφέρειας! Ο ίδιος, δέχθηκε με μεγάλη συγκίνηση τον τιμητικό αυτό τίτλο, επανέλαβε ότι πάντα ήταν «με το κόμμα της Αυτοδιοίκησης» και το αφιέρωσε στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του. Μια βραδιά με περισσή συγκίνηση αλλά και αυτοδιοικητική σύμπνοια, μια εξαιρετική συγκυρία για το νέο ξεκίνημα του ανανεωμένου ΔΣ, αποτέλεσε η συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στο Καρπενήσι.

Έδρα του νεοεκλεγέντα Προέδρου και Δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη, ενός άριστους οικοδεσπότη, ο οποίος υποδέχθηκε τη διευρυμένη σύνθεση του σώματος, παλιούς και νέους αυτοδιοικητικούς, που ενώθηκαν ξανά κάτω από ένα κοινό στόχο: Την υπηρεσία του Πολίτη. Μαζί τους ήταν και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο οποίος χαιρέτισε τη συνεδρίαση του σώματος.

Ο κ. Σουλιώτης έδωσε το λόγο στη Διευθύντρια της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κα Λίτσα Γεραντώνη, την «ψυχή» δηλαδή όλης αυτής της όμορφης σύνθεσης επί σειρά ετών, η οποία και ξεδίπλωσε μ´ ένα όμορφο βίντεο που εμπνεύστηκε με τους συνεργάτες της, την πορεία του θεσμού , μέσω του οποίου γνώρισαν όλοι την μέχρι σήμερα εξέλιξή του και των αποτελεσμάτων του. Με λόγια και εικόνες, παρουσιάστηκαν οι σταθμοί, τα πρόσωπα, οι πρωτοβουλίες, τα αποτελέσματα των Διοικητικών Συμβουλίων, με έμφαση την δεύτερη θητεία με πρόεδρο τον κ. Λουκά Υπερήφανο, η οποία ήταν και εξαιρετικά παραγωγική.

Ακολούθως, χαιρετισμός έγινε και από το νέο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, που τίμησε τη βραδιά τους και ακολούθως ο κ. Σουλιώτης ανέγνωσε την απόφαση του ΔΣ όπου ανακηρύσσει ομόφωνα τον κ. Λουκά Υπερήφανο σε «Επίτιμο Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας».

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κκ. Γεώργιο, πλαισιωμένος από το σύνολο των Αυτοδιοικητικών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και στελέχη της Αυτοδιοίκησης.