Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Υπουργικά εύσημα στον δήμαρχο Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στις προτεραιότητες συντονισμού για την εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου τομέα.

Ήδη από τη δεύτερη μέρα του χρόνου ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Αιγάλεω, Γιάννη Γκίκα μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου, Ηλία Γεωργίου, εν όψει της συνέχισης των ενεργειών σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ιδιαίτερα τις προσπάθειες του δήμου Αιγάλεω το τελευταίο διάστημα, στεκόμενος ιδιαίτερα στην υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών στην πόλη και πλέκοντας το εγκώμιο για την προώθηση του δικτύου 5G στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας από την πλευρά του χαιρέτισε τη βούληση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντά, αρμόδιου για την απλούστευση διαδικασιών, να προχωρήσει τάχιστα στην ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρατηρώντας πως βασική προϋπόθεση για μία σύγχρονη βιώσιμη πόλη είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη εκπόνηση προγραμμάτων, με έμφαση στην αξιοποίηση της τεχνολογίας και τη μείωση της αχρείαστης γραφειοκρατίας.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα, εν όψει των νέων κοινοβουλευτικών πρωτοβουλιών που προτίθεται να αναλάβει το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης την καινούρια χρονιά.