Featured

Μπακογιάννης και «Μέλισσες» ποζάρουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Με τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος «Μέλισσες» φωτογραφήθηκε, σε εξαιρετικά χαλαρό στιλ, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Ο λόγος; Ως γνωστόν, στις 31 Δεκεμβρίου το συγκρότημα θα συμμετάσχει στη συναυλία για την υποδοχή του 2020 στην πλατεία Συντάγματος.

Το δημοφιλές συγκρότημα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε ότι στη γιορτινή βραδιά θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς και την αμοιβή του θα την προσφέρει στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

«Όταν μας έγινε η πρόταση από το Δήμο της Αθήνας να συμμετέχουμε στην μεγάλη συναυλία για την Υποδοχή του 2020 στην Πλατεία Συντάγματος αμέσως σκεφτήκαμε να προσφέρουμε την αμοιβή μας για τις ανάγκες του Δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων.

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τού αναπτύξαμε το σκεπτικό μας και αποφασίστηκε, από κοινού, η συμμετοχή μας στη συναυλία να έχει μηδενικό κόστος και όλη η αμοιβή μας να προσφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Είμαστε πάντα της άποψης να μη ρωτάμε μόνο τί κάνει η πόλη μας για εμάς αλλά τι κάνουμε και εμείς για την πόλη μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους στη μεγάλη γιορτή στις 31 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα για να αλλάξουμε τη χρονιά μαζί, χορεύοντας και τραγουδώντας!!» έγραψαν στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασαν στο Instagram.

Τελευταία άρθρα

Περιφέρεια Στ. Ελλάδας: Ενισχύεται η Οδική Ασφάλεια

Φ. Σπανός: "Σταθερός μας στόχος είναι η ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών".

13 λεπτά ago

5o Θερινό Σχολείο Φυσικών Επιστημών Νισύρου

Η επιστήμη στο κέντρο ενός "Ζωντανού Εργαστηρίου".

20 λεπτά ago

Περ. Αττικής: 7,2 εκ. για τον εξοπλισμό σχολείων με 549 εργαστήρια πληροφορικής

Την έγκριση της χρηματοδότησης από ευρωπαϊκούς πόρους του Περιφερειακού Προγράμματος «Αττική 2021-2027» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης,…

34 λεπτά ago

Στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης πέρασε το Στρατόπεδο Ζαφείρη

Οριστική περιέλευση έκτασης 46 στρεμμάτων του στρατοπέδου "Λοχαγού Ζαφείρη Απόστολου" στην κυριότητα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

52 λεπτά ago

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Αναβάθμιση της οδοντιατρικής φροντίδας στις φυλακές

Σύγχρονος εξοπλισμός για τέσσερα σωφρονιστικά καταστήματα.

2 ώρες ago