Τε. Απρ 24th, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή στον δήμαρχο Πειραιά από τον πρόεδρο του Αθλητικού Κέντρου «Άγιος Κοσμάς»

Κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το θετικό σε ένα από τα πιο ιστορικά Αθλητικά Κέντρα της χώρας, τον «Άγιο Κοσμά», μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον οικονομολόγο Κωνσταντίνο Χαλιορή.

Ο νέος πρόεδρος έχοντας τη διάθεση αλλά και τα εχέγγυα αλλάζει σελίδα στη βασική λειτουργία του Κέντρου, τη συνεργασία με την Τοπική Αυτοδίοικηση, με άλλους φορείς του κράτους και την γενικότερη εξωστρέφεια.

Χαρακτηριστική είναι η άμεση ανταπόκριση από τον δήμο Πειραιά και η στενή συνεργασία με τον ίδιο τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, για τον καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρου στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ».

Ο πρόεδρος του Αγ. Κοσμά, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Μώραλη όπου αναφέρει:

κ. Δήμαρχε,

Παρακαλούμε να δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πολύτιμη συμβολή και το έργο που μας παρείχατε, προκειμένου για τον καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρου στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ».

Η ευαισθητοποίηση και η άμεση ανταπόκρισή σας θεωρείται εξόχως σημαντική και άκρως βοηθητική στο έργο μας. Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τους κάτωθι:

  • Την κα Καρακατσάνη Αντωνία εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο της Διεύθυνσης ΠρασίνουΠεριβάλλοντος, τον κ. Δρίτσα Ανδρέα Διευθυντή της Δ/νσης Πρασίνου, την κα Μαγιόλη Μαρία Προϊσταμένη Παρκοτεχνίας και τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση, για την κλάδευση των δέντρων και φύτευση καλλωπιστικών φυτών.
  • Τον κ. Ρέππα Παναγιώτη Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης , τον κ. Σκαραμαγκά Παρασκευά Διευθυντή Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση, για τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου του κολυμβητηρίου και απομάκρυνση των βαρέων αντικειμένων.
  • Τον κ. Μανωλάκο Λεωνίδα εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο της Διεύθυνσης ΜηχανολογικούΗλεκτρολογικού και τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση, για την αντικατάσταση των λαμπτήρων και την αναβάθμιση του φωτισμού.
  • Τον κ. Ιωσήφ Βουράκη Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Πειραιά για τις ενέργειές του. Εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων, σας ευχόμαστε υγεία και δημιουργική πορεία στο έργο που επιτελείτε.

 

Με εκτίμηση,

Για την Επιτροπή Διοίκησης

O Πρόεδρος Κωνσταντίνος Χαλιορής