Πε. Μαρ 28th, 2024

Γιώργος Παπανικολάου: Το Μετρό έρχεται στη Γλυφάδα

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανακοίνωσε ότι το Μετρό θα φτάσει στη Γλυφάδα μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

“Ένα αίτημα 20 ετών για την πόλη μας ξεκινά να γίνεται πραγματικότητα.

Από την εποχή που σχεδιάστηκε η Γραμμή 2 του Μετρό, ο νότιος τερματικός σταθμός είχε προβλεφθεί να γίνει στη Γλυφάδα. Αυτό δυστυχώς δεν έγινε πράξη μέχρι σήμερα, αλλά πλέον είναι επιβεβλημένο, λόγω και των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή μας.

Σε συνέχεια της συνεργασίας που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή – ο οποίος από την αρχή «αγκάλιασε» την προσπάθεια αυτή και έθεσε το μείζον αυτό θέμα σε προτεραιότητα – μετά τη συνάντηση που είχαμε σήμερα γνωστοποιούμε ότι το Υπουργείο σε συνεργασία με την Αττικό Μετρό Α.Ε. εντάσσουν στο σχεδιασμό των επεκτάσεων του μετρό και τη Γλυφάδα !
Το 2020 θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκπόνησης και υλοποίησης των απαραίτητων προκαταρκτικών μελετών”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γλυφάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: