«Στόχοι μας είναι να φτιάξουμε την Αττική, αυτό το κρατίδιο να αποκτήσει επιτέλους υποδομές που θα βοηθούν τόσο σε επίπεδο ασφάλειας, δηλάδή στην πολιτική προστασία, διότι δυστυχώς αποδεικνύεται ότι έχουμε μια ανοχύρωτη Αττική, και πρέπει να κάνουμε αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία θα βοηθήσουν να μην έχουμε τα φαινόμενα αυτά που είδαμε τις τελευταίες ημέρες στην Κινέτα και οπουδήποτε αλλού στην Αττική» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της περιφέρειας Αττικής, Νίκος Πέππας, στον Realfm 97,8.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα ανέφερε ότι «εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε στην προσπάθεια εξεύρεσης κοινοτικών πόρων και περιφερειακών ευρωπαϊκών ταμείων, τα οποία θα στηρίξουν τα πολύ μεγάλα έργα, τα οποία θέλουμε να κάνουμε, ώστε να κάνουμε την Αττική μια οχυρωμένη αντιπλημμυρικά πόλη».
«Στην Κινέτα αυτή τη στιγμή θα κάνουμε επεμβάσεις για να αποκαταστήσουμε τις ζημιές που έχουν γίνει από τα φερτά και να αποκαταστήσουμε δρόμους και γέφυρες. Και στη συνέχεια να προχωρήσουμε αυτές τις πολύπαθες μελέτες. Ήδη εντάξαμε 12 εκατ. μελέτες στο περιφερειακό ευρωπαϊκό ταμείο, οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν από εκεί» τόνισε.
Δείτε που και πότε θα γίνουν. Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή.
Στην ψηφιακή εποχή περνούν οι αθλητικές υπηρεσίες του δήμου Βύρωνα ο οποίος από τη Δευτέρα,…
Σε εξέλιξη η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.
Την κατάσταση των σχολείων της πόλης, μετά το πέρας των εργασιών συντήρησης και ανακαίνισης που…
Συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου Αγράφων με την Kisdscom A.E. για την αντιμετώπιση του δημογραφικού…
Σημαντικές αποφάσεις για την ενίσχυση της Δημοκρατίας «από τα κάτω», τον ρόλο των φορέων της…