Πα. Μαρ 29th, 2024

Δέντρο από το… Καρπενήσι θα στολίσει στον Δήμο Αθηναίων ο Μπακογιάννης

Πέραν των πολλών και πρωτότυπων εκδηλώσεων που ανακοίνωσε χθες ο Κώστας Μπακογιάννης, οι Αθηναίοι, οι χιλιάδες επισκέπτες της πόλης και οι μετανάστες θα υποδεχθούν τον νέο χρόνο στην πλατεία Συντάγματος και όχι στην πλατεία Κοτζιά όπως είχε σχεδόν καθιερωθεί από τον Γ. Καμίνη.

Στο Σύνταγμα λοιπόν θα στολιστεί και το δέντρο ύψους 7 μέτρων, «το οποίο φυσικά θα φέρουμε από το Καρπενήσι», είπε χαμογελώντας ο κ. Μπακογιάννης, όπως σημειώνει ο Βηματοδότης.

Ακίζει να αναφερθεί πως φέτος θα γίνει πιο νεανικό και το μουσικό δρώμενο, με τη συμμετοχή της Τάμτα, της Ηβης Αδάμου, του συγκροτήματος Μέλισσες κ.τ.λ., ώστε να κατέβουν στο κέντρο την τελευταία ημέρα του χρόνου εκείνοι που δεν κατέβαιναν ποτέ έως τώρα: πιτσιρικάδες, έφηβοι και το target group 18-30.

Και όσον αφορά την γκρίνια ορισμένων ότι είναι… χάλια η φωτεινή χριστουγεννιάτικη εναέρια διακόσμηση (αυτή που αντικατέστησε τα αστεράκια), ας μη βιάζονται, λέει ο δήμαρχος: «Οταν ολοκληρωθεί το εναέριο ντεκόρ, θα αρέσει και στους πιο δύσπιστους» (ή γκρινιάρηδες, θα πρόσθετα).