Σα. Απρ 20th, 2024

Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων: Προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς ο Σπύρος Πολλάλης

Ο νέος  Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, κ. Σπύρος Πολλάλης  εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήριος εν όψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του, την 1η Σεπτεμβρίου. Πραγματοποιεί καθημερινές συναντήσεις με συνεργάτες, φορείς και κατοίκους της περιοχής του, καθώς και με Δημάρχους και φορείς άλλων περιοχών, προκειμένου να ενημερωθεί και να είναι απόλυτα προετοιμασμένος.

Έχει ήδη συναντηθεί δύο φορές με τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη και αφού τον ενημέρωσε για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την περιοχή,  τον προσκάλεσε να επισκεφτεί το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων από το φθινόπωρο, προκειμένου να ενημερωθεί πληρέστερα.

Επιπλέον, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πόρου, κ. Γιάννη Δημητριάδη. Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συμφώνησαν να υπάρχει στενή και εποικοδομητική  συνεργασία για την ορθολογική ανάπτυξη  των δύο γειτονικών Δήμων.

Παράλληλα, μαζί με τους συνεργάτες του, τα εκλεγμένα και μη μέλη του Συνδυασμού του, επεξεργάζονται όλα τα δεδομένα, συλλέγουν πληροφορίες και μελετούν κάθε νομική πτυχή που σχετίζεται με τη λειτουργία του Δήμου, ώστε από την 1η Σεπτεμβρίου να αρχίσει η υλοποίηση των βασικών παραμέτρων του προγράμματος του Συνδυασμού «Νέα Πνοή» χωρίς να χαθεί καθόλου χρόνος.