Σα. Απρ 20th, 2024

Η διπλή αποτυχία του Σπύρου Δανέλλη

Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου οδήγησε σε ανακατατάξεις στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς  πολλά από τα πρωτοκλασάτα στελέχη και τους πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θα παρακολουθούν τις εξελίξεις της επόμενης κοινουβουλευτικής περιόδου, από τον καναπέ τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια εκλόγιμη θέση στην  εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου, όπου ήταν υποψήφιος, καθώς τερμάτισε 4ος στην κούρσα του Ηρακλείου.

Για πολλούς βέβαια η εκλογική αποτυχία του Σπύρου Δανέλλη δεν αποτέλεσε έκπληξη,  ότι οι χαμηλές επιδόσεις του Σπύρου Δανέλλη, φανερώθηκαν ήδη από τις πρόσφατες ευρωεκλογές, όπου ο πρώην βουλευτής κατετάγη στην στην όγδοη μη εκλόγιμη θέση.

Μάλιστα η χθεσινή νύχτα εξελίχθηκε σε θρίλερ γι τον πρώην βουλευτή,  καθώς μέχρι αργά τη νύχτα έπαιζε ψήφο-ψήφο με τον Νίκο Ηγουμενίδη, ο οποίος τελικά επικράτησε στη «μονομαχία» του Ηρακλείου.

Το πρώην στέλεχος μάλιστα του Ποταμιού, απασχόλησε την πολιτική επικαιρότητα, μετά την παραχώρηση ψήφου εμπιστοσύνης του στην Κυβέρνηση τον Ιανουάριο, και τη μετέπειτα προσχώρηση του στον ΣΥΡΙΖΑ.