Πε. Απρ 25th, 2024

Με καθαρό λόγο και προτάσεις στη μάχη των εκλογών η Ντόρα Πάλλη

Τις εποχές που πολιτευόταν η µητέρα της, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, στη Β’ Αθηνών, συγκεντρώνοντας στο πρόσωπό της τη στήριξη σηµαντικού τµήµατος της µεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της χώρας, θυµίζει η Ντόρα Πάλλη.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας ∆ηµοκρατίας στον Νότιο Τοµέα Αθηνών πολιτεύεται µε σεµνότητα, αλλά και δυναµικότητα ενόψει της 7ης Ιουλίου, διατυπώνοντας καθαρό λόγο και συγκεκριµένες προτάσεις. Την προηγούµενη εβδοµάδα, µάλιστα, µίλησε για ένα γκρίζο φαινόµενο της εποχής µας, τον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισµό. «Απαιτείται εµπέδωση του αισθήµατος ασφάλειας για τους µαθητές και τους γονείς, µε ενίσχυση µέτρων προστασίας στον περιβάλλοντα χώρο σχολείων, στα οποία παρατηρούνται παραβατικές συµπεριφορές.

Χρειάζεται ορισµός σε κάθε σχολείο ενός υπεύθυνου κτιρίου και ευαισθητοποίηση και ενδυνάµωση των µαθητών στην αντιµετώπιση του εκφοβισµού και της βίας στο σχολείο», ανέφερε µεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι ένα µέτρο µπορεί να είναι επίσης η επιλογή ενός εκπαιδευτικού ως «δασκάλου εµπιστοσύνης», στον οποίο θα µπορούν να απευθύνονται οι µαθητές, ατοµικά ή οµαδικά, συζητώντας προβλήµατα που αντιµετωπίζουν, όπως θέµατα σχολικού εκφοβισµού κ.ά.