Πε. Απρ 25th, 2024

Με ιδιαίτερη δυναμική η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πεφάνη στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη

Κερδίζει «έδαφος» η υποψηφιότητα του υποψήφιου Κοινοτικού Συμβούλου, στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα Δημήτρη Πεφάνη, που κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»,

Από το 2014, και την πρώτη του και παρθενική ενασχόληση με τα κοινά, σαν υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΆΣ ΝΙΚΗΤΉΣ, είναι αντιπρόεδρος της Ά Δημοτικής Κοινότητας ,έχοντας την χαρά και την τιμή να συνεργαστεί στο συμβούλιο, με άξιους και ικανούς ανθρώπους με κοινό γνώμονα την ανάπτυξη και την εξέλιξη της κοινότητάς.

Δηλώνει διατεθειμένος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών του, με όπλο του τη συσσωρευμένη εμπειρία του παρελθόντος.

Ο κ. Πεφάνης Δημήτριος γεννήθηκε στο Πασαλιμάνι, μεγάλωσε στην Φρεαττύδα και στον Άγιο Βασίλη και ζει στην Πειραϊκή. Φοίτησε στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Πειραιά. Σπούδασε Βρεφονηπιοκόμος-Παιδοκόμος.

Επί 25 συναπτά έτη δραστηριοποιείται στον χώρο της μαζικής εστίασης, έχοντας συνεταιριστεί και συνεργαστεί με αξιόλογους επιχειρηματίες και γνωστά καταστήματα, πάντα εντός των πλαισίων του Πειραιά, ενώ συγχρόνως υπήρξε για 6 χρόνια συμβασιούχος των Κ.Ε.Π. της Υπερνομαρχίας (τότε) Αθηνών – Πειραιά, στο τμήμα παραλαβής και διεκπεραίωσης των αιτημάτων των πολιτών.

Από το 2013 ,είναι ιδιοκτήτες μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης ,του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής ‘KLEOPATRA PASTRIES”.

Είναι παντρεμένος με την Ελβίρα και έχουνε δύο κορούλες, την Σοφία και την Αντωνία.