Πε. Απρ 25th, 2024

«Έκπληξη» η προεκλογική ομιλία του Νίκου Πράσσου στο Χαλάνδρι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Νίκου Πράσσου, Υποψηφίου Δημάρχου Χαλανδρίου, που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.

Ο Νίκος Πράσσος συγκέντρωσε πλήθος κόσμου σε μία ομιλία-εκδήλωση που τα είχε όλα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Πράσσος, εξέφρασε καθαρά και με σαφήνεια τις προγραμματικές του θέσεις, θέσεις τεκμηριωμένες, ολοκληρωμένου σχεδιασμού οι οποίες διακατέχονταν στο σύνολό τους από δύο βασικές αξίες:

  • Ο πολίτης στο επίκεντρο μιας διακυβέρνησης ανανεωτικής και προοδευτικής, δημοκρατικής, εξωστρεφούς, δυναμικής, αφουγκραστικής των δημοτών, ισότιμης προς όλους, διαφανούς, βιώσιμης, πολιτιστικά αναβαθμισμένης και τεχνολογικά άρτιας
  • Μία διοίκηση με χαρακτήρα συμμετοχικό. Μία συνεχής και οργανωμένη από τις γειτονιές, ήδη, διαδραστική επικοινωνία ανάμεσα στο δημότη και την αρχή διοίκησης. Ένα διαρκές, συνεπές και μεθοδικό κάλεσμα συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων.

Προτάσσοντας την ανανέωση και τη συνειδητή απόφαση να διεξάγει προεκλογικό αγώνα με χαρακτηριστικά ποιότητας και ήθους ως προς την αναμέτρηση με τους «ανταγωνιστές» του, ο Νίκος Πράσσος έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας των εκλογών: θα θέσει όλες του τις δυνάμεις στην υπηρεσία της συνεργασίας, ως καίρια αρχή όχι μόνο της αναλογικότητας που ορίζει ο νέος νόμος αλλά και της δημοκρατίας γενικότερα: «Η συλλογική ευφυΐα μπορεί να θριαμβεύσει μόνο με περισσότερη Δημοκρατία».

Εντύπωση προκάλεσε το πνεύμα σύμπνοιας και συμπάθειας που φάνηκε ότι δένει το σύνολο της ομάδας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ», το οποίο αποκαλύφθηκε περίτρανα κατά την παρουσίαση τους από τον Νίκο Πράσσο, σε ένα σκηνικό έντονου ενθουσιασμού που προέρχεται από το κοινό βιώμα, αυτό της περηφάνιας να συναγωνίζονται σε μία ομάδα άξια και με ήθος, προς ένα σκοπό που θα υπηρετεί το κοινό καλό με όραμα και δουλειά.

Αξίζει, τέλος, μία ειδική αναφορά στην προσεγμένη οργανωτικά και αισθητικά εκδήλωση: είτε από πλευράς οπτικοακουστικής κάλυψης και γραφιστικού σχεδιασμού είτε από πλευράς φιλοξενίας του κοινού (ακόμα και οι τετράποδοι φίλοι μας εκπροσωπήθηκαν στη σκηνή!), όλα είχαν προσεχθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: οι δημότες ευχαριστήθηκαν τα δρώμενα που πλαισίωσαν με φροντίδα την εκδήλωση. Υπήρξε ειδικά, μέριμνα για γονείς με μικρά παιδιά για τα οποία η οργάνωση φρόντισε να απασχοληθούν δημιουργικά. Ειδικά, δε, η μουσική επιμέλεια με τη ζωντανή παρουσία του καλλιτέχνη Θάνου Ολύμπιου άφησαν το κοινό να απολαμβάνει τη βραδιά και να χαίρεται με την ευχάριστη έκπληξη που του επιφύλασσε ο συνδυασμός «ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ».

Ο Νίκος Πράσσος παρουσιάστηκε με ποιοτικά χαρακτηριστικά και παρουσίασε μία εκδήλωση υψηλού επιπέδου και απόλυτου σεβασμού προς το κοινό. Οι δημότες του Χαλανδρίου πήραν μία εικόνα και βασικά εχέγγυα μιας προσεγμένης διοίκησης ενός οργανωμένου και λαμπερού Χαλανδρίου, όπως το οραματίζεται και το υπόσχεται ο Νίκος Πράσσος και ο συνδυασμός του «ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ».