Ανανεωμένος ο συνδυασμός του Γιάννη Σγουρού με ξεχωριστή παρουσία τη 40χρονη Βασιλική Μπελλιά, υποψήφια στον Δυτικό Τομέα Αττικης που αφού αναγέννησε το Δημοτικό Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Δήμου Κορυδαλλού βάζει πλώρη για την Περιφέρεια.
Μητέρα τριών παιδιών, με σύζυγο συνδικαλιστή στην Cosmote και η ίδια ενεργή εθελόντρια στο ΚΕΑΝ αποδεικνύει ότι όλα γίνονται αν το θέλουμε.
Την υποψήφια Βασιλική Μπελλιά στηρίζει και η Θεσσαλονικιά ευρωβουλευτής Εύα Καϊλη, καθώς οι δύο γυναίκες συνδέονται με πολυετή φιλία.
Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…