Πα. Απρ 26th, 2024

Κερδίζει «έδαφος» η Αγγελική Μεταξά – Παπαδοπούλου στο πλευρό του Χιωτάκη στην Κηφισιά

Ιδιαίτερη ώθηση στην παράταξη του Νίκου Χιωτάκη για τον δήμο Κηφισιάς, δίνει η υποψηφιότητα της Καθηγήτριας γαλλικών, Αγγελικής Μεταξά – Παπαδοπούλου.

Η ίδια πήρε την απόφαση να συστρατευθεί στο εγχείρημα του υποψήφιου δημάρχου με στόχο να αγωνιστεί για την καινοτομία, την ανάπτυξη της περιοχής και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών Κηφισιάς.

Η Αγγελική Μεταξά μέσα από την συνεπή επαγγελματική της πορεία στον χώρο της εκπαίδευσης θα δώσει προτεραιότητα στις κοινωνικές δομές του δήμου, σχολεία, στην αναδιάρθρωση της Δημοτικής Αστυνομίας, με δρόμους φωτισμένους και προσβάσιμους σε όλους, και κυρίως σε άτομα με ειδικές δεξιότητες, μητέρες με παιδικά καρότσια και ηλικιωμένους. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα οικογένειας, καθώς είναι μητέρα τριών παιδιών και εργαζόμενη, και επιδιώκει με τις ιδέες και τις προτάσεις της να βελτιώσει την καθημερινότητα των εργαζόμενων μητέρων.

Αποκλειστική προτεραιότητά της είναι η ανάπτυξη και η ανάδειξη του δήμου Κηφισιάς και γι΄ αυτό έθεσε την εμπειρία και τις καινοτόμες ιδέες της στη διάθεση του υποψήφιου δημάρχου, Νίκου Χιωτάκη.