Πα. Απρ 26th, 2024

Παρουσίασε τον συνδυασμό του «Νέα Εποχή για την Δωρίδα» ο Αναστάσιος Φλώρος

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Δωρίδας Αναστασίου Φλώρου, το Σάββατο 11/5/2019, στο καφέ LIFE στη πλατεία Βαθειά του Λιδωρικίου, στο πλαίσιο της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού Νέα Εποχή για τη Δωρίδα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, τους οποίους και ευχαρίστησε ιδιαίτερα ο υποψήφιος Δήμαρχος, ο τέως Υπουργός κ. Ιωάννης Μπούγας, καθώς και οι διατελέσαντες Δήμαρχοι: Τσιακούμης Κωνσταντίνος, Κουλούλας Γεώργιος, Παγώνης Αναστάσιος και Άνθιμος Ανδρέας.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους:

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: ο κ. Κάππος Ευστάθιος (και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος), η κα Αραβαντινού Πέγκυ (και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος), ο κ. Κατσαρός Χαράλαμπος (και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού μας).

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Κουτσούμπας Κωνσταντίνος (και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος), ο Κρικέλας Ιωάννης, Γιαννόπουλος Αντώνιος.

Καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι με τον συνδυασμό μας: Καγιάς Ιωάννης, Γκίκας Χρήστος, Δημόπουλος Ανδρέας, Μπρούμας Γεώργιος.

Επίσης παρέστησαν και πολλοί Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο προλόγισε,  αναφέροντας ένα σύντομο βιογραφικό του, ο κ. Δημόπουλος Ανδρέας. Η συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης και ο κ. Φλώρος έστειλε ένα μήνυμα νίκης και ενότητας όλων για το καλό της Δωρίδας.

Όπως επεσήμανε στη διάρκεια της ομιλίας του εκθέτοντας τις βασικές αρχές του «Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν ο Δήμος χρειάζεται νέα Δημοτική Αρχή που να χαρακτηρίζεται από δυναμική και υπευθυνότητα, που θα δημιουργήσει  προοπτική ανάπτυξης για τον τόπο μας αγκαλιάζοντας όλους τους συνδημότες. Με αντίληψη που ανοίγει νέους ορίζοντες, έτσι ώστε να ανατρέψουμε το κλίμα της ακινησίας και της αδράνειας. Ξεκινήσαμε δυναμικά και φτάσαμε σήμερα εδώ στο Λιδωρίκι ενωμένοι για μια Δωρίδα ενιαία, χωρίς διαχωρισμούς, με εκπροσώπους από όλες τις δημοτικές ενότητες. Θέλω να ξεκαθαρίσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οτι κατεβαίνω ως υποψήφιος δήμαρχος όλων των δημοτών. Ακολουθώ τις αρχές, τις αξίες μου και το όραμά μου να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τόπου μου. Πρακτικές και νοοτροπίες του παρελθόντος που διχάζουν τους πολίτες έχουν ξεπεραστεί και η ενότητα είναι επιτακτική. Όλοι μαζί θα πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι κοιτάζοντας μπροστά και μόνο μπροστά».

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και συνεργάτες του ξεκινώντας από τη Δημοτική Ενότητα Λιδωρικίου και στη συνέχεια Τολοφώνος, Ευπαλίου και Βαρδουσίων.