Πα. Απρ 19th, 2024

Τον συνδυασμό του παρουσιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης

Κάλεσμα σε όλους τους δημότες Κηφισιάς απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Χιωτάκης, για την παρουσίαση του συνδυασμού του «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας», εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, την Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, στον κινηματογράφο «Μπομπονιέρα»

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση: 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την προσεχή  Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα και την ομάδα των υποψηφίων του Συνδυασμού « + εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας», στον οποίο έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Κηφισιάς.

Επιλέξαμε για την παρουσίαση αυτή ένα χώρο της Κηφισιάς με ιδιαίτερο συμβολισμό, τον Κινηματογράφο «Μπομπονιέρα».

Ένα σημείο «τοπόσημο»,  που έχει συνδεθεί  με τις παιδικές κι όχι μόνον, μνήμες χιλιάδων συμπολιτών αλλά και επισκεπτών του ξεχωριστού μας προαστίου.

Με την εικόνα μιας Κηφισιάς που διαχρονικά ξεχώριζε για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της σαν προάστιο, ανάμεσα στα άλλα προάστια της Αττικής.

Θα ήταν για μένα προσωπικά αλλά και τους συνεργάτες μου μεγάλη χαρά και τιμή, να βρίσκεστε μαζί μας στην όμορφη αυτή  εκδήλωση.

Μια εκδήλωση που στόχο έχει αφενός να αναδείξει το σχέδιο μας, το οποίο θα διασφαλίσει ότι τα  επόμενα χρόνια, θα είναι περίοδος δημιουργίας και ανάπτυξης για το Δήμο μας. Αφετέρου, να ενισχύσει την εξωστρέφεια και τη φωνή του Δήμου Κηφισιάς πέρα από τα όρια των τριών μας προαστίων.

Σε αναμονή της θετικής ανταπόκρισης στο κάλεσμά μας.

Φιλικά,

 

Νίκος Χιωτάκης

υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς

Μέλος Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.