Πα. Απρ 26th, 2024

Προεκλογική εκδήλωση πραγματοποιεί ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Φίλιππος Ντόβας

Στην πρώτη του προεκλογική εκδήλωση προχωρά ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη, ο καθηγητής οδοντικής τεχνολογίας, Φίλιππος Ντόβας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 19:00, στην κεντρική πλατεία Κολωνού «Σωτήρη Πέτρουλα», στην οδό Λένορμαν, με κεντρικό θέμα «Την ανάδειξη των προβλημάτων της Περιφέρειας Αττικής και τις διεξόδους στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό».

Ο Φίλιππος Ντόβας αποτελεί μια ιδιαίτερα δυναμική υποψηφιότητα της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» και όπως αναφέρει ο ίδιος κινητήριος δύναμη στον αγώνα του είναι η «απαίτηση του κόσμου και όλων όσων με γνωρίζουν, για τη προσφορά μου ,στον συνάθρωπο ήταν η αιτία να ασχολήθω και να βοηθησω για την βελτίωση των αναγκών και των προβληματων που μαστίζουν όλους εμάς».

Ο ίδιος μέσα από την προσφορά του στον πολιτισμό και στον αθλητισμό απο τη θέση του Διαιτητή Α’ Εθνικής κατηγορίας και τον συνεπή επαγγελματικό του βίο, πήρε την απόφαση να θέσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στις υπηρεσίες της Περιφέρειας.