Πα. Ιούλ 19th, 2024

Η δυναμική Μυκονιάτισα Αφροδίτη Δελλαπόρτα υποψήφια με τον Χατζημάρκο στην Περιφέρεια

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν στο ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ξεχωρίζει αυτή του μέλους της Επιτροπής Τουρισμού δήμου Μυκόνου, Αφροδίτης Δελλαπόρτα.

Η κα Δελλαπόρτα υπηρετεί στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και παράλληλα συμμετέχει ενεργά στις επιχειρήσεις του συζύγου της στον τουρισμό, ενώ έχει ασχοληθεί έμπρακτα με την προώθηση των ελληνικών νησιών και ιδιαίτερα της Μυκόνου στις διεθνείς αγορές για τον τουρισμό.

Η ίδια στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της αναφέρει:

«Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με την παρουσίαση και προώθηση των ελληνικών νησιών και της Μυκόνου στις διεθνείς αγορές για τον τουρισμό, τόσο μέσα από θεματικές εκδηλώσεις όσο και μέσα από τις σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές, αποφάσισα να συστρατευτώ στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας, κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Καθώς ποτέ δεν υπήρξα σοβαροφανής ή τυπολάτρης, η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα του Γιώργου Χατζημάρκου με κέρδισαν από την αρχή. Με την προσωπικότητα του ανέδειξε το “διαφορετικό” και το “αυθεντικό” – και από την πρώτη στιγμή τον θαύμασα και τον πίστεψα. Το απρόσμενα ευχάριστο είναι ότι πέντε χρόνια μετά ως Περιφερειάρχης συνεχίζει και διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά – εκείνα που θα πάνε τα νησιά μας Ακόμα πιο Μπροστά.

Για εμένα, δεν υπάρχει κανείς επαγγελματίας πολιτικός που μπορεί να συγκριθεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο – έναν άνθρωπο που συμμετέχει στα κοινά μόνο από αγάπη για προσφορά. Έτσι και εγώ επέλεξα να ασχοληθώ με τα κοινά από την αγάπη μου για τον τόπο που μεγαλώνω το παιδί μου και από την αγάπη μου για την Μύκονο, την τόσο διαφορετική από την υπόλοιπη Ελλάδα – τον υπόλοιπο κόσμο!

Πραγματικά, νιώθω την παράταξη του Γιώργου Χατζημαρκου οικογένεια και τον ίδιο την κεφαλή της. Σε ευχαριστώ Περιφερειάρχη μας για την εμπιστοσύνη και εύχομαι οι ωραίοι αγώνες που δίνεις και οι μελλοντικοί αγώνες που θα δώσουμε μαζί να φέρνουν μόνο και πάντα επιτυχίες στα #likenoother νησιά μας! Είναι μεγάλη η τιμή να έχω το προνόμιο να σε αποκαλώ φίλο μου και τώρα συναγωνιστή!»