Τρ. Απρ 16th, 2024

Συνεχίζει τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα η Εύα Καϊλή – Στην Κρήτη βρέθηκε το Πάσχα

Στην Κρήτη βρίσκεται όλο και πιο συχνά η Εύα Καϊλή στην πρωτότυπη περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, καθώς πέρα από τις παραταξιακές υποχρεώσεις, συναντάει φίλους και νέους για να τους ενημερώσει για όσα μπορούν να πετύχουν στην ΕΕ και τα χρηματοδοτικά εργαλεία, και ακούει τις απόψεις τους για το Μέλλον και τις προσδοκίες τους.

Στο Ηράκλειο συναντήθηκε με μερικούς από τους πιο αγαπητούς επιχειρηματίες όπως τον Αντώνη Καράτζη της ΚΕΝ, τον Γιώργο Βενέρη και τον Μηνά Χαλκιαδάκη, τον Νίκο Δραμητινό της αλυσίδας Γρηγόρης, ενώ είδαμε και φωτογραφίες στο διαδίκτυο από την Ανάσταση στην Χερσόνησο.

Στο Κρήτη Τv μίλησε για τις παρεμβάσεις της για την επιτάχυνση της διασύνδεσης για την ηλεκτροδότηση της Κρήτης, ενώ εξέφρασε την στήριξή της στον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη και τον νυν Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για το έργο του, με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Φυσικά συναντήθηκε με τον δραστήριο βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου και την Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ ανανεώνοντας το ραντεβού της στα Χανιά, όπου και είναι ομιλήτρια ως βραβευμένη Ευρωβουλευτής για το έργο της στις νέες τεχνολογίες, στις 10 Μάη για την Βιώσιμη Ανάπτυξη για την Ευρωπαϊκή πράσινη εβδομάδα.