Πε. Απρ 25th, 2024

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στον Πόρο ο Δημήτρης Στρατηγός

Με πάνω από 250 άτομα παρόντες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Ο Πόρος μας ενώνει” αλλά και του συνόλου των 26 υποψηφίων του.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε σύντομη ομιλία του Δημήτρη Στρατηγού που απάντησε σε κακόβουλες φήμες που κυκλοφορούν και πάλι, αλλά και σε σύντομη αναφορά στα έργα που έγιναν την περίοδο του, θυμίζοντας στους ψηφοφόρους ότι μπορεί ο παρών Δήμαρχος Γιάννης Δημητριάδης να έχει την επικοινωνιακή υπεροχή, αλλά στην ουσία το έργο του είναι μηδαμινό. Ο Δημήτρης Στρατηγός εστίασε στην έλλειψη σύμπνοιας που τόσο πλέον λείπει ανάμεσα στους κατοίκους του νησιού, αλλά και πως η δημοτική αρχή έγινε απρόσωπη και πολλές φορές αντίπαλη των κατοίκων.

Ακολούθησε η παρουσίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού, 26 στο σύνολο. Αξίζει να σημειώσει κανείς ότι κάποιοι από αυτούς ήταν στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη Δημητριάδη, και δεν αναφερόμαστε μόνο στους πολύ γνωστούς Κώστα Δόσκαρη και Αγγελική Μακρή.

Εν αναμονή του Δελτίου Τύπου της παράταξης “Ο Πόρος μας ενώνει” με τους υπόλοιπους υποψηφίους, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο Δημήτρης Στρατηγός κέρδισε την μάχη των εντυπώσεων και των παρουσιών στα εγκαίνια του Κέντρου.

Πηγή: peiraiasnews.gr