Ο Σωτήρης Μουρίκης υποψήφιος με τον Νίκα στην Κορινθία

Τον Σωτήρη Μουρίκη (επιχειρηματία και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κορινθίας) για την Π.Ε. Κορινθίας, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη ΝΔ Παναγιώτης Νίκας.

Ο Σωτήρης Μουρίκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1959 στο Κιάτο Κορινθίας. Είναι παντρεμένος με την χειρούργο οδοντίατρο Ελένη Δρίτσα και έχουν ένα παιδί τον Κωνσταντίνο 6μιση ετών και άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο της συζύγου του τον Βασίλη 18 και τον Κώστα 16 ετών. Όλοι μαζί διαμένουν στα Ίσθμια Κορινθίας.

Αποτέλεσε από το 1976 ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Κιάτου μαζί με τον Αναστάση Παπαληγούρα και ήταν πάντα ενεργός με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Επι σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος των ιπτάμενων Φροντιστών και Συνοδών ενώ είχε και πλούσια συνδικαλιστική δράση εως το 2003 όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Το 2002 κατήλθε υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές στο Κιάτο καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση σε ψήφους χάνοντας το Δήμο για 26 ψήφους. Το 2006 με τον ίδιο δήμαρχο Άγγελο Τσουλούφα διπλασίασε τις ψήφους του και εκλέχθηκε στη β΄ θεση ως Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.

«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Κορινθίας της παράταξης “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”, σηματοδοτεί την βασική θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, για μία νέα αναπτυξιακή και ελπιδοφόρα πορεία της Πελοποννήσου, με σχέδιο, γνώση, πείρα αλλά πάνω από όλα με διάθεση, πρόθεση και αποτελεσματική εφαρμογή και υλοποίηση» αναφέρει μεταξύ άλλων.