Σα. Απρ 20th, 2024

Είναι… τρελός ο Φινλανδός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ένα ξεχωριστό κάλεσμα απευθύνει στους πολίτες του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ο Φινλανδός στην καταγωγή υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τέμου Λέχτινεν.

Στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Παύλου Μπακογιάννη ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλος και ο Λέχτινεν θα μιλήσουν με τους πολίτες για την προστασία του περιβάλλοντος και για την ανάπτυξη του πράσινου στην περιοχή ενώ ακολούθως θα κάνουν δενδροφύτευση.

Αξίζει να σταθεί κανείς στο βιογραφικό του Φινλανδού, ο οποίος ήλθε στην Αθήνα πριν από μια δεκαετία περίπου κι όχι μόνο επέλεξε να μείνει εδώ και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά, αλλά και να συνδράμει στην προσπάθεια ανάπτυξης της πόλης του.

Ο Τέμου έφυγε από τη χώρα καταγωγής του το 1996 και επί σειρά ετών εργάστηκε στις Βρυξέλλες στον τομέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Ήταν πλέον Διευθύνων Σύμβουλος της Edelman Public Relations Brussels, όταν αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Ελλάδα όπου πλέον απασχολείται ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Τη δενδροφύτευση την είχε προγραμματίσει για την προηγούμενη εβδομάδα όμως η δραστηριότητα αναβλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Στο σημερινό του μήνυμα είναι ξεκάθαρος: «Είτε βρέξει είτε χιονίσει το απόγευμα θα κάνουμε δενδροφύτευση».