Πε. Μαρ 28th, 2024

Παίκτρια του GNTM υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να πλησιάζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι αναζητούν πρόσωπα με ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία και αναγνωρισιμότητα για να ενισχύσουν τους συνδυασμούς τους. Και πολλές φορές η λύση βρίσκεται στην ανεξάντλητη δεξαμενή των παικτών ριάλιτι…

Σ’ αυτό το κλίμα ο υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γιώργος Δρίκος, έκλεισε για το ψηφοδέλτιό του την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας GNTM Ιωάννα Δεσύλλα, η οποία αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου.

Δείτε την ανακοίνωση του εντυπωσιακού μοντέλου:

Αισθάνομαι πανευτυχής για την τιμή που μου έγινε από τον υποψήφιο δήμαρχο Μανδρας – Ειδυλλιας κ. Δρικο Γεώργιο να με συμπεριλάβει στον συνδιασμο του “ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ” ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Από πολύ μικρή έχω μάθει να δίνω μάχες σε Παγκόσμια Πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια αγωνιστικά τερρεν εκπροσωπωντας την χώρα μας με την εθνική ομάδα. Ο σημερινός απολογισμός όλης αυτής της προσπάθειας είναι να εκπροσωπησω εκ νέου την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα μέσα του επόμενου μήνα στην Αγγλία καθώς επίσης να λάβω πρόσκληση από την παγκόσμια ομοσποδια ώστε να συμμετάσχω σε grand prix ανάμεσα στην elite των κυρυφαιων αθλητών παγκοσμίως με τελικό απολογισμό την Ολυμπιάδα!!!
Οι επαγγελματικές δραστηριότητες μου εκτός του υψηλού πρωταθλητισμου είναι η ενασχόληση μου ως επαγγελματίας μοντέλο εντος και εκτός Ελλάδος παράλληλα με την εκπαιδευτική μου δραστηριότητα ως τριτοετης φοιτήτρια Νομικής Αθηνών.
Σήμερα δηλώνω ενεργή και πανέτοιμη στην νέα προσκληση/πρόκληση να βοηθήσω με όλες μου τις δυναμεις και με όλη μου την καρδιά τον τόπο που μεγάλωσα ώστε να επουλώθουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι πληγές από την τελευταια καταστροφή που υπέστη και επιτέλους να δω τους συμπολίτες μου με χαμόγελο και αισιοδοξία για το μέλλον.

Κύριε Δήμαρχε σας εύχομαι καλη επιτυχία για την εκλογή σας και κάθε επιτυχία στο έργο σας ως νέος δήμαρχος Μάνδρα Ειδυλιας που είμαι σίγουρη ότι θα είστε.
Επίσης εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους συνεργάτες σας και συνυποψηφιους μου.
ΔΕΣΥΛΛΑ Ιωάννα Σταυρούλα