Τρ. Απρ 16th, 2024

Πλήθος κόσμου και μήνυμα νίκης στην παρουσίαση του συνδυασμού του Κώστα Στέφα (pics)

Μήνυμα νίκης έδωσε η εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού  και των υποψηφίων της παράταξης «ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ», με επικεφαλής τον Κώστα Στέφα για τον δήμο Ελληνικού  – Αργυρούπολης.

Η εκδήλωση που ξεκίνησε με καλούς οιωνούς, αφού μια ημέρα νωρίτερα, το Κίνημα Αλλαγής έδωσε επίσημα το χρίσμα στο συνδυασμό του Κώστα Στέφα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεμίζοντας αισιοδοξία όλους τους παρευρισκόμενους και δίνοντάς τους δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα που ξεκίνησαν.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς πολλοί παρακολουθούσαν και έξω από το Α’ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, μέσω ειδικής οθόνης που είχε στηθεί γι’ αυτόν τον σκοπό,  με το παρών να δίνουν εκατοντάδες δημότες, αλλά και πολλά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υπ. βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ, Τόνια Αντωνίου, Μαρία Μισέντου, Αμοιρίδης Γιάννης, Χάλαρης Μιχάλης, και Πεταλωτής Γιώργος. Επιπλέον, παρευρέθηκαν, οι υπ. ευρωβουλευτές με το ΚΙΝΑΛ, Παλάτζας Λάμπρος και Ιωάννης Βαρδακαστάνης. Ακόμα, μας τίμησε με την παρουσία της, η περιφερειακή σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια με τον Γιάννη Σγουρό, Άννα Μεθυμάκη και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιάννη Σγουρό, Χαμπέσης Αθανάσιος, Γιάννης Ψαριώτης, Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος, Σώζος Ηλίας, Οκονομάκος Φάνης, Καλαφάτης Αναστάσιος.

▪️Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα, ο επικεφαλής της παράταξης Αττική – Πράσινη Περιφέρεια, Νίκος Παπαδάκης, ο Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γλυφάδας και εκ νέου υπ. δημοτικός σύμβουλος, Στάθης Γεωργουλάς, ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, Μπαρμπαρέσος Χρήστος, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ & στενός συνεργάτης της προέδρου του Κινήματος, Φώφης Γεννηματά, Δημήτρης Κουρόγιωργας, και ο γραμματέας της Τ.Ο. ΚΙΝΑΛ Ηλιούπολης, Κοντούλης Κώστας.

Παρών στην εκδήλωση και ο επί σειρά ετών δήμαρχος της πόλης, πρώτος αιρετός Νομάρχης & πρώην Γ. Γ. του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Ευσταθιάδης.